nieuws

succesvol saen street golf 2005

Horeca

Op zondag 29 mei vond het Zaanse golftoernooi Saen Street Golf voor de tweede maal plaats. 25 Flights van vier personen, bestaande uit Zaanse ondernemers en hun relaties golfden een 18-holes golfroute door de Zaanstreek.

De eerste bal op hole 1; Verfmolen De Kat op de Zaanse Schans, werd afgeslagen door burgemeester Henry Meijdam. Er waren veel ludieke holes zoals het Czaar Peterhuisje, waar geheel in stijl wodka en kaviaar werd geserveerd. Er werd afgeslagen vanaf het dak van de Rabobank op de Saen Tower in Zaandam en ook het dak van Boko Dakbedekkers was één van de holes. Op een weiland aan de Dorpsstraat van Jisp lag de langste hole; 220 meter. Nadat de holes op de Zaanse Schans waren geslagen, gingen de flights verder met de Deux Chevaux van Ducktrail uit Wormer.

De overall winnaar van het toernooi was Henk Jonker van J.N. Jonker BV. Hij won een vierdaagse golftrip naar Portugal. GET!OUT EVENTS, organisator, kijkt terug op een geslaagd toernooi. Aan het einde van de dag reikte René van Elsland van GET!OUT EVENTS een cheque van € 10.000,00 uit aan Heleen Jovanovic van Stichting De Zaanse Schans, voor behoud en beheer van de Zaanse panden.

Reageer op dit artikel