nieuws

T-Mobile opent veertigste winkel

Horeca

AMSTERDAM – T-Mobile opent deze week in Amsterdam de veertigste eigen winkel. Daarmee heeft de aanbieder van mobiele telefonie in twee jaar tijd een grote winkelketen opgebouwd.

T-Mobile opent veertigste winkel

In de loop van dit jaar moeten nog tien vestigingen de deuren openen, zodat het totale aantal T-Mobile-winkels tot vijftig groeit. De veertigste winkel opent aan de Nieuwendijk in Amsterdam. Een speciale openingsaanbieding moet de lokale bevolking naar die winkel lokken.

Het aantal belwinkels in Nederland groeit nog altijd. Daarbij is onderscheid te maken tussen de winkels van de providers zelf, winkelketens die bemiddelen tussen klanten en de verschillende providers en kleine zelfstandige winkeliers in mobiele telefonie. Daarnaast verkopen veel andere winkelketens mobiele telefoons als nevenassortiment.

Reageer op dit artikel