nieuws

’t Vosje in Rosmalen beste cafetaria

Horeca

Cafetaria ’t Vosje in Rosmalen mag zich een jaar lang de nummer één van Nederland noemen. In de allereerste Cafetaria Top 100 in Snackkoerier voert ’t Vosje de cafetariaranglijst aan. Boven respectievelijk Plaza De Pitstop in Den Hoorn (ZH) en Plaza Parade in Nootdorp.

’t Vosje in Rosmalen beste cafetaria

De jury roemt ’t Vosje vanwege de heerlijke snacks, deels naar eigen receptuur, het vrolijke en tegelijkertijd vakkundige personeel, de goede presentatie en het kraakheldere, verzorgde interieur. Ook voor de nummers twee en drie, beide bedrijven van de Plaza familie, had de jury veel lovende woorden.

‘Een hele frisse, opgeruimde en nette zaak, waar goed wordt ingespeeld op de wensen van de klant’, zo luidt het oordeel over de nummer twee, Plaza De Pitstop in het Zuid-Hollandse Den Hoorn. En ‘een mooi bedrijf waar aankleding, product en prijs in een goede balans zijn’, is de conclusie voor de nummer drie, Plaza Parade in Nootdorp.

De Cafetaria Top 100 kwam tot stand door honderden cafetaria’s te bezoeken, voorgedragen door relaties, leveranciers, collega’s of gewoon door zichzelf. Twintig door de wol geverfde juryleden reisden maandenlang anoniem door het land en bekeken alle voorgedragen cafetaria’s kritisch.

Zij letten daarbij niet alleen op smaak en presentatie van de producten, maar ook op zaken als klantvriendelijkheid, hygiëne, assortiment, originaliteit en uitstraling. De beste bedrijven na één jureringsronde zijn aan een tweede jurybezoek onderworpen en de besten daarvan kregen ook nog een derde bezoek, dit om alle toeval te kunnen uitsluiten.

Reageer op dit artikel