nieuws

Tafeldisposables

Horeca

Op het gebied van tafeldisposables komt Duni Benelux met het kerstdessin Moiré Stars, de opvolger van Devon. De mix van groen en rood zorgt voor een traditioneel kerstkarakter op tafel. Eveneens geïntroduceerd wordt dessin Shalimar ‘met een exclusieve uitstraling’, verkrijgbaar in rood, blauw, bordeaux en wit (foto). De topdessins van vorig jaar blijven in het […]

Op het gebied van tafeldisposables komt Duni Benelux met het kerstdessin Moiré Stars, de opvolger van Devon. De mix van groen en rood zorgt voor een traditioneel kerstkarakter op tafel. Eveneens geïntroduceerd wordt dessin Shalimar ‘met een exclusieve uitstraling’, verkrijgbaar in rood, blauw, bordeaux en wit (foto). De topdessins van vorig jaar blijven in het assortiment: Elegance rood en blauw, Scala groen, Scala terra, Party en X-Mas.
Voor informatie: Duni Benelux, Breda. Tel. (076) 543 23 45.

Reageer op dit artikel