nieuws

Tafelpapier

Horeca

Na een warme zomer zijn de mensen toe aan het najaar. Daarom brengt Duni Benelux alvast het herfstassortiment van haar disposable tafelpapier onder de aandacht. Een nieuwkomer is Botanic. Dit dessin is goed te combineren met Buttermilk of Sahara. Dessin Mystique met zachte, warme tinten komt vooral op donkere, houten tafels tot z’n recht. Een […]

Na een warme zomer zijn de mensen toe aan het najaar. Daarom brengt Duni Benelux alvast het herfstassortiment van haar disposable tafelpapier onder de aandacht. Een nieuwkomer is Botanic. Dit dessin is goed te combineren met Buttermilk of Sahara. Dessin Mystique met zachte, warme tinten komt vooral op donkere, houten tafels tot z’n recht. Een ander typisch herfstdessin is Autumn Leaves. Greenfield, overgebleven uit de collectie van vorig jaar, moet eveneens de herfst op tafel brengen.
Voor informatie: Duni Benelux, Breda. Tel. (076) 543 23 45.

Reageer op dit artikel