Abonneren
Inloggen
Actueel
Ondernemen
Nieuwe medewerker
Medewerker uit dienst
Horecabedrijf starten
Financieel gezond
Wetten & Regels
Eten & drinken
Menukaart
Recepten
Drankenkaart
Seizoenen en feestdagen
Keukenteam
Bediening
Gastbenadering
Medewerker in dienst
Medewerker uit dienst
Digitalisering
Hygiëne
Terras
Interieur
Keuken inrichten
Conceptontwikkeling
Inrichting
Inspiratie
test
test
Delen
Delen
Kopieer link
facebook
twitter
linkedin
E-mail
test
Vacatures
Bekijk vacatures
Meer
Actueel
Meer
Horeca
Buitengewoon genieten: de strategie achter het terras van Wollebrand Lakehouse
Dé 6 speakeasy-restaurants van Nederland en hun succesfactoren
Horeca verhoogde prijzen in eerste kwartaal met gemiddeld 6 procent
23 apr.
Binnenkijken bij de nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne
23 apr.
Ondernemers achter 'AI-restaurant' in Eindhoven stappen in parkpaviljoen
22 apr.
Binnenkijken bij The All Out Amsterdam: 'Een Instagrammable apenkooi voor volwassenen'
22 apr.
The Offline Club laat zien waarom gasten zonder telefoon interessant zijn voor horeca
Jaimie van Heije is de nieuwe signature chef van restaurant Next
Studenten winnen stage bij De Librije, na eerste CuliQuiz voor opleidingen
Voorkomen grensoverschrijdend gedrag begint bij werkgevers
NH Hotel Group wordt Minor Hotels Europe & Americas
De wijn van monnik Gabriel staat per ongeluk op de kaart van sterrenrestaurant Noma
Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
The Harbour Club in Eindhoven na krap twee jaar dicht, nieuwe exploitant heeft andere plannen
Vier terrastrends: van zelfregie tot sharing
Finalisten bekend van Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
Gesponsord
Ontdek de invloed van verschillende soorten water in het BRITA H2O-lab
Voormalige Zeevaartschool in Vlissingen wordt omgetoverd tot een hotel
Geert Jan Vaartjes onthult naam nieuwste restaurant
Jonge talenten gekroond als Talent van de Toekomst 2024
Hoe bepaal je het geluidsniveau van een horecabedrijf?
Armin Vahabian op Forbes 30 Under 30 lijst met fastfoodketen Fat Phill's
Fletcher's Hotel Take Over: medewerkers hoofdkantoor runnen een dag een hotel
Binnenkijken bij Harper in Den Haag: 'restaurant met meerdere intieme niveaus'
Na supermarkt stapt ook horeca over op koffie zonder koffiebonen
Numa Group breidt Nederlandse portfolio uit met 51 hotel-units in Den Haag
Restaurant de Zeeuw verhuist 500 meter na restaurantruil
Het beste van Misset Horeca in je mail
Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.
Schrijf je in!