nieuws

Texelse topzaak voor Hampshire

Horeca

Grand Hotel Opduin sluit aan bij de snel groeiende hotelketen Hampshire. Het bekende hotel op het toeristische Texel wordt een A Hampshire Classic Hotel. Dat heeft moederbedrijf Hampshire Hospitality & Leisure bekendgemaakt.

Daarmee valt de Texelse topzaak in de meest luxe categorie van Hampshire. Het hotel ligt in het nationaal park ‘De duinen van Texel’ en telt ruim 96 kamers en suites. Het interieur is rustgevend, origineel en warm. Het hotel beschikt over twee eetgelegenheden: restaurant De Heeren XVII en Brasserie De Franse slag.

Eigenaar Kees den Ouden van Grand Hotel Opduin zegt dat het hotel prima aansluit bij de visie van Hampshire. ‘Hampshire is eigenwijs en recht door zee, net als wij. Met name de mogelijkheden van softbranding spreekt ons aan. We zijn trots op onze naam, maar willen wel graag meedraaien met de verkoop- en marketingactiviteiten van een hotelgroep’, aldus Den Ouden die verder aangeeft het enige Hampshire hotel te zijn op het eiland.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep, opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘A Hampshire Classic Hotel’, de viersterrencategorie ‘Hampshire Hotels’ en de driesterrengroep ‘Hampshire Inns’.

Reageer op dit artikel