nieuws

The Dylan schakelt couturier in

Horeca

Het bedienend personeel van het Amsterdamse vijfsterrenhotel The Dylan wordt in het nieuw gestoken door couturier Marlon Borgschot en tv-programmamaakster Mariska Hulscher. Daarmee is het in korte tijd het tweede hotel dat onderhanden wordt genomen door een modefiguur.

The Dylan schakelt couturier in

Eerder was het beurt aan Hotel de l’Europe. Die werd aangekleed door Mart Visser. Het ging hierbij om receptiepersoneel, huisbediendes en buitenportiers. De nieuwe bedrijfskleding bij The Dylan gaat gepaard met een restyling van het hotel.

‘Bij een nieuwe chef (The Dylan trok onlangs Meesterkok Dennis Kuipers aan, red.) en een nieuwe look van ons hotel hoort ook vijfsterren kleding’, aldus gm René Bornmann in De Couture Krant, die verder aangeeft dat de nieuwe kleding in de zomer tijdens een modeshow op het heropeningsfeest van het hotel te zien is.

Bornmann: ‘Wij hebben gekozen voor het creatieve duo Borgschot en Hulscher, omdat hun nieuwe lijn Women Business Couture internationale allure en uitstraling heeft. Ze zijn origineel en hun ideeën sluiten perfect aan bij onze toekomstplannen’.

Reageer op dit artikel