nieuws

Theaterspektakel met Diner in het Donker

Horeca

Odysee, het theaterspektakel na het verhaal van Homerus speelt vanaf 13 tot en met 23 december in het oude directiegebouw van de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

Voor deze versie gaat regisseur Bert Barten van de Wonder Foundation uit Amsterdam, terug naar de allereerste vertelvormen, ook wel primitieve theater genoemd. De protagonist vertelt terwijl hij het publiek meeneemt. Hij leidt de toeschouwer rond door zijn eigen verhaal. Al vertellende neemt deze de gasten mee langs 12 scènes van de Odyssee, waarbij vooral de zintuigen op de proef gesteld worden. Een unieke en originele gelegenheid voor bedrijfsuitjes en business events zo vlak voor de kerst!

Voorafgaand aan deze voorstelling is een Diner in het Donker. Dit diner is onder begeleiding van blinden en wordt verzorgd door Van der Linde Party Productions. De cateringcrew loopt hierbij met nachtkijkers. Van der Linde serveert een smaakprikkelend menu samengesteld uit 15 verschillende culinaire items, begeleid met verschillende bronwaters. Door vooraf te dineren in het donker met zoveel verschillende smaken, worden de zintuigen extra op scherp gezet en wordt de voorstelling intens ervaren.

Reageer op dit artikel