nieuws

Tiësto wint opnieuw Dutch DJ Award

Horeca

Nederland draagt dj Tiësto nog steeds op handen. Tijs Verwest won woensdagavond in Cineac in Amsterdam tijdens de uitreiking van de tweede Dutch DJ Award de publieksprijs. Vorig jaar mocht hij naast de publieksprijs ook de vakjuryprijs in ontvangst nemen. Dit jaar ging deze naar de Chileens-Duitse dj Ricardo Villalobos.

Tiësto wint opnieuw Dutch DJ Award

Tiësto is niet alleen in Nederland populair. De dj uit Breda is al meerdere malen door het toonaangevende Engelse tijdschrift DJ Magazine uitgeroepen tot beste van de wereld. In de Nederlandse top honderd, die ook in zijn geheel in het novembernummer van ID&T Magazine staat, eindigde Luna op de tweede plaats. Armin van Buren werd derde. Vorig jaar stonden Dana en Paul van Dyck nog op respectievelijk 2 en 3. Zij zijn dit jaar gezakt naar de plaatsen 4 en 13.

De prijs voor talent van het jaar was voor het tweede opeenvolgende jaar voor de Rotterdamse dj-producer Joris Voorn. De winnaar van de publieksprijs is bepaald door de Nederlandse danceliefhebber, die in de afgelopen weken een stem heeft uitgebracht op zijn of haar favoriete dj. De winnaar van de vakjuryprijs en het talent van het jaar zijn gekozen door vijftig kopstukken uit de Nederlandse dance-industrie.

Reageer op dit artikel