nieuws

Time Out: primeur uniek 3d-concept

Horeca

Uitgaanscentrum Time Out in Gemert heeft de primeur van het revolutionaire 3D-uitgaansconcept van de Belg Frank Verstraeten. Op zaterdag 11 oktober kunnen duizenden stappers in het Brabantse uitgaanspaleis het nieuwe, driedimensionale levenswerk van de voormalige baas van de roemruchte, maar inmiddels gesloten, Antwerpse disco Zillion bewonderen.

‘Fladderende vlindertjes, oude Zillion-beelden en mooie, bekende mensen in 3D, 360 graden om uw hoofd’, zei Verstraeten in februari al in dit blad. Er komen onder meer een groot scherm en tientallen digitale projectoren. En de bezoekers krijgen een speciaal brilletje. Bedrijfsleider Jos Coolen van Time Out heeft het concept al gezien en is enthousiast. ‘Een heel aparte ervaring, uniek. Tot eind dit jaar iedere maand bij ons. Met een optie voor nog een jaar.’

Naar verluidt heeft Bob’s Party Saloon in Uitgeest ook interesse. Op Ibiza en in België is het 3D69-concept al gepresenteerd. De act gaat ook op discotour door Europa. Verstraeten krijgt het niet voor elkaar het concept vast in ‘zijn’ Zillion te krijgen. Overheid en justitie – de Belg wordt verdacht van fraude – weerhouden hem daarvan.

Over de verkoop van het nieuwe, avondvullende entertainment (inclusief onder meer dansers en dj’s) aan andere belangstellenden valt volgens Verstraeten te onderhandelen. Richtprijs voor de act is een bedrag tussen de 10.000 en 20.000 euro.

‘Fladderende vlindertjes, oude Zillion-beelden en mooie, bekende mensen in 3D, 360 graden om uw hoofd’, zei Verstraeten in februari al in dit blad. Er komen onder meer een groot scherm en tientallen digitale projectoren. En de bezoekers krijgen een speciaal brilletje. Bedrijfsleider Jos Coolen van Time Out heeft het concept al gezien en is enthousiast. ‘Een heel aparte ervaring, uniek. Tot eind dit jaar iedere maand bij ons. Met een optie voor nog een jaar.’

Naar verluidt heeft Bob’s Party Saloon in Uitgeest ook interesse. Op Ibiza en in België is het 3D69-concept al gepresenteerd. De act gaat ook op discotour door Europa. Verstraeten krijgt het niet voor elkaar het concept vast in ‘zijn’ Zillion te krijgen. Overheid en justitie – de Belg wordt verdacht van fraude – weerhouden hem daarvan.

Over de verkoop van het nieuwe, avondvullende entertainment (inclusief onder meer dansers en dj’s) aan andere belangstellenden valt volgens Verstraeten te onderhandelen. Richtprijs voor de act is een bedrag tussen de 10.000 en 20.000 euro.

Reageer op dit artikel