nieuws

Toch 16 nominaties Innovation Award

Horeca

De Horecava Innovation Award 2007 telt toch zestien nominaties. Dat meldt de organisatie van de wedstrijd voor horecaleveranciers en fabrikanten. Eerder meldde de organisatie dat de categorie Interior & Design niet vier maar drie nominaties telt.

Toch 16 nominaties Innovation Award

In een persschrijven laat de organisatie weten dat er door vertraging bij de post een aantal inzendingen te laat is binnengekomen. Hierdoor kon de jury de nagekomen inzendingen pas in tweede instantie beoordelen.

Gevolg is dat Shots is toegevoegd aan de categorie Interior & Design. Shots is een design clubtable en drankenconcsole, met plaats voor tien flessen drank. Kan als tafel op de grond staan, maar ook tegen de wand worden geplaatst, zo meldt de jury.

De winnaar van de Horecava Innovation Award 2007 wordt bekendgemaakt op de openingsdag van de Horecava. Dat is maandag 8 januari.

Reageer op dit artikel