nieuws

Toilet met gesproken boodschap

Horeca

De kans bestaat dat gasten binnenkort worden toegesproken door het toilet. Na afloop van een kleine of grote boodschap voegt het toilet daar nog een boodschap aan toe.

Toilet met gesproken boodschap

Naast bijvoorbeeld de suggestie ‘vergeet niet uw handen te wassen’ of ‘doorspoelen a.u.b.’ kan het toilet, genaamd Clean Seat Matic, een commerciële boodschap laten horen. In een café kan het toilet bijvoorbeeld vertellen wanneer het ‘happy hour’ is.

Deze nieuwe manier van toiletbeleving informeert en beschermt, daar de toiletbril ook nog automatisch bedekt wordt met een WC-brildekje ter voorkoming van direct contact met de bril. Dit alles gebeurt volautomatisch. Een infrarood sensor zorgt hiervoor.

Hans van Reenen van aanbieder Clean Seat Holland zegt: ,,Met de Clean Seat Matic maken we van het toilet een opbrengstenpost die ook de service verbetert.’’

Reageer op dit artikel