nieuws

Toon Naber voorzitter KHN

Horeca

De Ledenraad van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft unaniem ingestemd met de benoeming van Toon Naber als nieuwe voorzitter van KHN. In zijn eigen vertrouwde Grand Hotel Karel V in Utrecht ontving Toon Naber de voorzittershamer uit handen van zijn voorganger Hajé de Jager.

Toon Naber voorzitter KHN

Toon Naber heeft een lange staat van dienst in de horeca. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool Maastricht (1980) bekleedde hij diverse managementposities bij ACCOR. Vanaf 1998 was hij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van Grand Hotel Karel V, waarvan hij in1999 general manager en in 2002 statutair directeur/algemeen directeur werd.

Daarnaast is en was Naber actief in een groot aantal, veelal horecagerelateerde nevenfuncties, waaronder het vice-voorzitterschap van de afdeling Utrecht van KHN. In 2009 is Toon Naber genomineerd voor de Meest Markante Horecaondernemer van 2009.

De voordrachtscommissie was onder de indruk van zijn optreden tijdens de drie intensieve gespreksrondes waarin de kandidaten zichzelf aan de commissie konden presenteren, zo laat KHN weten.

Fred van Rooij: ‘Toon is een zeer betrokken bestuurder en een echte teamspeler. Wij denken dat zijn profiel goed aansluit bij de nieuwe koers van onze vereniging die sterk gericht is op samenwerken. Hij spreekt de taal van de horecaondernemer, is toegankelijk en is in staat mensen en organisaties te binden’.

Reageer op dit artikel