nieuws

Topkoks jureren gezonde receptenwedstrijd

Horeca

Cees Helder, Jonnie Boer, Pascal Jalhaij en Paul van Waarden nemen zitting in de jury van de lekker gezonde receptenwedstrijd, georganiseerd door het Voedingscentrum. De jury daagt deelnemers uit om een inspirerend, lekker en gezond gerecht te bedenken in één van de vier thema’s; ‘Een zilte zoen’, ‘De multi-culti-keuken’, ‘Onalledaags verlangen’ en ‘Aardse genoegens’.

Per thema is een hoofdprijs te verdienen en vier eervolle vermeldingen: in totaal 20 culinaire arrangementen in de sterrenrestaurants van de vakjury. De randvoorwaarden om deel te nemen staan vermeld op de vernieuwde site van het Voedingscentrum: www.voedingscentrum.nl.

Per thema is een hoofdprijs te verdienen en vier eervolle vermeldingen: in totaal 20 culinaire arrangementen in de sterrenrestaurants van de vakjury. De randvoorwaarden om deel te nemen staan vermeld op de vernieuwde site van het Voedingscentrum: www.voedingscentrum.nl.

Reageer op dit artikel