Topscheids scoort zelf in de winkel

Topscheids scoort zelf in de winkel

HALSTEREN - Voormalig scheidsrechter Rien Koopman heeft een succesvol bedrijf in winkelinrichting opgebouwd. Hemi Winkelinrichting in Halsteren telt formules als Blokker, Intertoys, Praxis, Super de Boer en Media Markt tot zijn klantenkring.

Dat vertelt Koopman in een interview met BN/De Stem. Hij bouwde het bedrijf parallel aan zijn loopbaan als scheidsrechter in het betaald voetbal op. Afgelopen seizoen hing hij zijn fluit definitief in de wilgen en werd hij lid van de scheidsrechterscommissie van de KNVB.

Hij profiteerde in zijn werk van zijn andere loopbaan. 'Mensen kennen je ervan, je krijgt er een netwerk door. Ik maakte daar wel eens gebruik van ja. Dan nam ik klanten mee naar een wedstrijd. Vonden ze leuk en ik vond dat trouwens ook leuk.'

Hout en metaal
Het bedrijf Hout en Metaal Interieurs werd in 1968 door zijn vader opgericht. Inmiddels heeft het bedrijf 150 mensen in dienst en een bedrijventerrein van 3,5 hectare. De onderneming neemt intussen de complete inrichting van winkels voor zijn rekening.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.