nieuws

Tostivarianten

Horeca

De vier varianten zijn tosti’s met zalm/mosterd/dille (met luxe maisbrood van zonnebloempitten), salami/mozzarella, rauwe ham/kaas en meergranenbrood met een vulling van ham en een pittige kaas. ‘Deze smaken zijn nieuw in Nederland. Ze sluiten aan bij de trend naar gezondheid en gemak’, aldus N. Vervaet van de marketingafdeling van Buitenhuis. De tosti’s zijn per stuk […]

Tostivarianten

De vier varianten zijn tosti’s met zalm/mosterd/dille (met luxe maisbrood van zonnebloempitten), salami/mozzarella, rauwe ham/kaas en meergranenbrood met een vulling van ham en een pittige kaas. ‘Deze smaken zijn nieuw in Nederland. Ze sluiten aan bij de trend naar gezondheid en gemak’, aldus N. Vervaet van de marketingafdeling van Buitenhuis. De tosti’s zijn per stuk verpakt, twaalf stuks per doos. Op aanvraag is een weerbestendige tafelstandaard beschikbaar.

Voor informatie: Buitenhuis Snacks, Wijk bij Duurstede. Tel. (0343) 59 66 44.

Reageer op dit artikel