nieuws

Trendy fresh-alcohol drankje

Horeca

Petrikov is een drank op basis van natuurlijke aroma’s, zuiver water en Petrikov vodka (14,7%). Er zijn twee varianten verkrijgbaar, Red en Bleu. Red is een mix van citrusfruit, vodka en een vleugje blackberry. Is lekker als energy drink met up, rivella of jus d’orange te drinken, maar ook puur met ijs. Bleu heeft een […]

Petrikov is een drank op basis van natuurlijke aroma’s, zuiver water en Petrikov vodka (14,7%). Er zijn twee varianten verkrijgbaar, Red en Bleu. Red is een mix van citrusfruit, vodka en een vleugje blackberry. Is lekker als energy drink met up, rivella of jus d’orange te drinken, maar ook puur met ijs. Bleu heeft een mix van citrusfruit, vodka en een vleugje Cordial Lime juice. Lekker met crushed ice, gewoon ‘straight’ of als mix met up, bronwater, cassis, bitter lemon of bier.

Op het achteretiket van de trendy 0,75 liter fles is een temperatuur indicator geplaatst. Deze indicator geeft precies aan wanneer Petrikov op te drinken is. br>
Informatie: Toorank Distilleries, Didam, tel. (0316) 58 01 80 of www.petrikov.nl

Reageer op dit artikel