nieuws

Tropische punch

Horeca

Vandaar de introductie van de receptuur op basis van Passoã (20%). Het frisse fruit in combinatie met de ‘latin’ spirit van Passoã zou een verfrissende smaak opleveren. ‘Echt een drank voor zomeravonden, strandfeesten en barbecues’, aldus de leverancier.Voor tien personen is nodig: 70 cl Passoã, 2 liter appelsap en vers fruit naar believen (frambozen, lychees, […]

Tropische punch

Vandaar de introductie van de receptuur op basis van Passoã (20%). Het frisse fruit in combinatie met de ‘latin’ spirit van Passoã zou een verfrissende smaak opleveren. ‘Echt een drank voor zomeravonden, strandfeesten en barbecues’, aldus de leverancier.
Voor tien personen is nodig: 70 cl Passoã, 2 liter appelsap en vers fruit naar believen (frambozen, lychees, ananas, mango). Laat het geheel minstens vijftien minuten intrekken, alvorens het te serveren. Voeg ijsblokjes toe. Au bain-marie is de Passion Punch het beste koel te houden. Zo wordt voorkomen dat de punch te waterig wordt van het gesmolten ijswater. De Passion Punch wordt nog tropischer met fruitijsblokjes. Vries daarvoor stukjes fruit in de ijsblokken.

Voor informatie: Maxxium Nederland, Amsterdam. Tel. (020) 580 68 18.

Reageer op dit artikel