nieuws

Tropische verrassing MH Kennistest

Horeca

De Misset Horeca Kennistest, het online kennisspel voor de horeca, kent een tropische verrassing. In het docentenklassement heeft een docent op Aruba de beste weekprestatie geleverd.

Tropische verrassing MH Kennistest

Docent Jan Schaafsma was afgelopen week de rapste bij het foutloos beantwoorden van de zeventien vragen van de Misset Horeca Kennistest. Hij deed er zondagmiddag 19 november één minuut en twee seconden over en bleef daarmee André Duijghuisen van Gilde Opleidingen in Venray voor.

Horecava

Het kennisspel is gratis te spelen via www.missethorecakennistest.nl en geschikt voor studenten, docenten, ondernemers en medewerkers. Inmiddels hebben ruim twee duizend deelnemers voor twintigduizend deelnames gezorgd. De Misset Horeca Kennistest loopt op internet tot 15 december. De grote finale van de kennistest vindt plaats op de Horecava in Amsterdam.

Reageer op dit artikel