nieuws

Tuschinski start overdag met 50plus bios voor senioren

Horeca

Tuschinski in Amsterdam opent ook dit jaar haar deuren voor de in 2003 gelanceerde 50plus bios. Speciaal voor senioren is een selectie gemaakt van de beste topfilms.

Voor het 50plus bios seizoen 2004-2005 biedt Theater Tuschinski meer dan twintig hoogtepunten uit het afgelopen filmjaar. Naast filmhits als Mona Lisa Smile, Cold Mountain en Somethings Gotta Give, passeren ook historische drama’s als Girl with the Pearl Earring en Rosenstrasse de revue. Per maand draait het theater twee films, die beide gedurende twee weken op de vaste 50plus bios middagen te zien zijn.

Na het grote succes van vorig jaar is de 50plus bios een vast punt op de agenda van diverse Pathé Theaters, waaronder Tuschinski. Theater Manager Martijn Beekhuis van Tuschinski: “Veel senioren willen graag naar de film, maar vanwege de drukte in de theaters zien ze hier van af. Daarom hebben we de 50plus bios bedacht; overdag is het rustig in de bioscoop en de speciaal geselecteerde films bieden voor elk wat wils. We verwachten ook dit jaar veel bezoekers!”

Van dit exclusieve 50plus arrangement kan gebruik worden gemaakt op dinsdag en donderdag om 13.30 uur – met uitzondering van vakanties en feestdagen. Het 50plus bios arrangement is 4,50 euro per persoon, inclusief een kop koffie met cake. Meer informatie: tuschinski.nl.

Reageer op dit artikel