nieuws

Tv-kok Vincent start kookstudio

Horeca

De opvolger van Rudolph van Veen in het tv-programma Life & Cooking, Vincent van Essen, begint een eigen kookstudio. Van Essen wil begin volgend jaar starten.

Tv-kok Vincent start kookstudio

Dat blijkt uit een interview met Van Essen in De Stentor. De tv-kok gaat de kookstudio samen met zijn vriendin Laura runnen. Het bedrijf gaat kookstudio ’t Kookt heten en komt in Naarden.

‘We gaan ons richten op bedrijven en willen echt een avondje culinair vermaak verzorgen. Het worden niet echt kooklessen, maar we gebruiken het koken als communicatiemiddel’, aldus Van Essen in De Stentor.

De tv-kok geeft aan dat hij door het televisiewerk behoorlijk druk is de laatste tijd. En daar komt dus straks de kookstudio nog bij. Toch streeft Van Essen ernaar om dagelijks een maaltijd met verse groenten op tafel te zetten. ‘Een keer per week mogen de kinderen kiezen wat we gaan eten en je begrijpt dat zij geen groenten kiezen.’

De opvolger van de populaire Rudolph van Veen viel aanvankelijk niet in de smaak bij het televisiepubliek. Op de site van Life & Cooking verschenen kort na zijn debuut veel kritische teksten over zijn optreden. Inmiddels is de kritische storm gaan liggen. Van Essen verzorgt wekelijks op zondag tussen 17.00 uur en 19.00 uur een kookitems in het RTL-programma.

Reageer op dit artikel