nieuws

UEFA-finale winstpakker voor hotels

Horeca

De Europese voetbalfinale om de UEFA-Cup op 10 mei in het PSV-stadion is een goudmijn voor hotel in en om Eindhoven. Hotelkamers leveren tot 750 euro per nacht op.

UEFA-finale winstpakker voor hotels

Dat meldt Omroep Brabant. De hotels in en om Eindhoven zitten nagenoeg helemaal vol op 10 mei. De enkele kamer die nog vrij is, gaat voor flinke bedragen in de etalage. De prijzen lopen zelfs op tot 750 euro, waar normaal gesproken ongeveer honderd euro voor wordt gevraagd.

Gasten die nog een kamer in Eindhoven willen boeken, worden door de VVV doorverwezen naar andere steden in Brabants zoals ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Ook die hotels profiteren dus mee van de voetbalfinale.

Reisorganisaties en de internationale voetbalbond UEFA hebben op dit moment rond de veertienhonderd kamers gereserveerd. De finale om de UEFA-Cup kent geen Nederlandse deelnemer. Die zijn al uitgeschakeld.

Reageer op dit artikel