nieuws

vakbeurs emif 2005 focust nog sterker op meetings & incentives

Horeca

Op 11 en 12 mei 2005 vindt in Heizelpaleis 12 voor de vierde maal EMIF – The European Meeting Industry Fair plaats.

Deze leidinggevende vakbeurs richt zich tot verantwoordelijken voor organisatie van meetings, opleidingen, tentoonstellingen, motivatieacties en zakenreizen. Tijdens deze twee dagen kunnen zij nieuwe ideeën opdoen en contacten leggen met meer dan 500 aanbieders uit zowat 40 landen.

Meer nog dan in 2004 legt The European Meeting Industry Fair duidelijk de focus op de organisatoren van en toeleveranciers aan meetings en incentives. Daarvoor krijgen promotie- en relatiegeschenken voortaan een plaats in een apart paleis in het kader van een gelijktijdig lopende vakbeurs CM2, Belgium’s Communication & Marketing Management Trade Fair.

Gestart in 2002 met 300 exposanten, zal EMIF dit jaar opnieuw meer dan 500 standhouders uit binnen- en buitenland aantrekken. Nieuw voor 2005 zijn de themagebonden trajecten: ze brengen geïnteresseerden doelgericht langs een aantal geselecteerde standen. Origineel voor EMIF is het ‘hosted buyer programme’. Deze service richt zich tot top decision makers die op de beurs effectief zaken willen doen. Naast een VIP-behandeling met o.a. gratis parking en lunch, kunnen zij vooraf meetings met individuele standhouders plannen.Voor meer informatie : aboutemif.com

Reageer op dit artikel