nieuws

Van de rol

Horeca

Dit is volgens de leverancier een soepel vallend en stevig disposable materiaal. Ze beschermen kale tafels en zijn handig in gebruik dankzij de perforatierand om de 1.20 meter. Elke rol bevat 20 afscheurbare tafelplacemats. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren buttermilk, bordeaux, terracotta, wit, oker en donkergroen.Voor informatie: Duni Benelux, Breda. Tel. (076) 543 23 […]

Van de rol

Dit is volgens de leverancier een soepel vallend en stevig disposable materiaal. Ze beschermen kale tafels en zijn handig in gebruik dankzij de perforatierand om de 1.20 meter. Elke rol bevat 20 afscheurbare tafelplacemats. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren buttermilk, bordeaux, terracotta, wit, oker en donkergroen.
Voor informatie: Duni Benelux, Breda. Tel. (076) 543 23 45.

Reageer op dit artikel