nieuws

Van der Most genomineerd voor ID Award

Horeca

Horecaondernemer Hennie van der Most is één van de genomineerden voor de ID Award, voor de ondernemer met het beste idee. De ID Award is één van de Big Improvement Day Awards, een initiatief van PR en Communicatiebureau Winkelman en van Hessen en Gijrath Media Group.

Van der Most genomineerd voor ID Award

De uitreiking van de prijzen, op de Big Improvement Day (BID), vindt plaats op 20 januari in de Amsterdam RAI. Dat meldt Horecaentree.nl. Over Van der Most zegt BID: ‘Waar anderen het opgeven, gaat Van der Most met zijn eigenzinnige, pragmatische en gewaagde ondernemerschap door. Hierdoor is deze boerenzoon uitgegroeid tot een geduchte horecaondernemer.’

De horecaondernemer strijdt tegen Coen van Oostrom (OVG Duurzame projectontwikkeling), Wubbo Ockels (natuurkundige, ruimtevaarder, piloot, uitvinder en ondernemer) en Ben Woldring (internetondernemer en oprichter Bellen.com).

Overige Awards

Andere Big Improvement Day Awards zijn de LEF Award, de 3e dinsdag Award en de Bid Award. Eerder al verscheen in Horeca Entree een interview met Hennie van der Most.

Reageer op dit artikel