nieuws

Van der Most staakt interesse groenvoerdrogerij

Horeca

De veelzijdige horecaondernemer Hennie van der Most ziet af van de aankoop van een voormalige groenvoerdrogerij in Dronten. Aanvankelijk wilde Van der Most van het leegstaande complex in Flevoland een speelparadijs met de nodige horeca-activiteiten maken.

Van der Most staakt interesse groenvoerdrogerij

Van der Most zegt zijn buik helemaal vol te hebben van bureaucratie rondom de aankoop van het complex. ‘Met de burgemeester kon ik zaken doen op één A4’tje, maar later kreeg ik een stapel papier met allerlei eisen en voorwaarden. Daar heb ik geen trek in’, aldus Van der Most op OmroepFlevoland.nl.

De gemeente heeft laten weten dat nu, na twee jaar praten met Van der Most, de kans groot is dat de voormalige groenvoerdrogerij aan de Dronterweg zal verdwijnen. De gemeente op haar beurt laat weten dat ze Van der Most hebben gemeld dat er geen belangstelling meer was voor het plan van Van der Most. ‘Het wachten duurde ons te lang’, aldus wethouder Hillebrand Koning in de regionale krant De Stentor.

Voor Van der Most is het de tweede keer in korte tijd dat hij na lang praten niet tot overeenstemming komt met een gemeente over de aankoop van een project. Eerder ging het mis in Assen, toen Van der Most lang in onderhandeling was om DeSmelt te kopen. Met DeSmelt had Van der Most grote plannen, waarvan onder meer een hotel deel uit maakte.

Reageer op dit artikel