nieuws

Van der Most wil nieuw hotel en wellnesscentrum

Horeca

Het beurscomplex van Hennie van der Most in Hardenberg wil uitbreiden met een hotel met welnesscentrum en een nieuwe hal.

Van der Most wil nieuw hotel en wellnesscentrum

De Evenementenhal in Hardenberg van Van der Most heeft onder voorbehoud het terrein van buurman Veurink – een transportbedrijf – aan de Energieweg in Hardenberg, gekocht. Als het bestemmingsplan gewijzigd kan worden, wil het beurscomplex er binnen het jaar beginnen met de bouw van het hotel.

220 bedden

Vorige week opende de broer van Hennie van der Most, Herman, al een nieuwe beurshal van ruim drieduizend vierkante meter.

Indien de hotelplannen doorgaan kunnen in over drie jaar 220 mensen in Hardenberg overnachten.

Voor dat de koop definitief wordt, moet Van der Morst eerst zeker weten dat het bestemmingsplan kan worden aangepast. ‘We willen daar een versnelde procedure voor aanvragen, zo zegt de ondernemen in De Stentor. Over het aankoopbedrag doet Van der Most geen uitspraken.

Reageer op dit artikel