nieuws

Van der Most wil nieuw park

Horeca

Hennie van der Most heeft toch grote plannen met een leegstaande groenvoerdrogerij in Dronten. Er moet een overdekt kinderpark komen, ongetwijfeld met de nodige horeca-activiteiten. Eind vorig jaar werd het bezoek van Van der Most aan Dronten nog afgedaan met ‘hij gaat wel eens vaker ergens kijken’.

Van der Most wil nieuw park

Wat Hennie van der Most exact van plan is, wil de spraakmakende ondernemer nog niet kwijt. In de regionale krant DeStentor meldt hij dat het om meer gaat dan een overdekte kermis met botsauto’s en draaimolens. ‘Ik zie hier mogelijkheden’, aldus Van der Most op www.destentor.nl.

Verzet buurtbewoners

De bewoners van de leegstaande groenvoerdrogerij zijn minder enthousiast. Ze voorzien grote problemen wanneer er een fikse verkeersdrukte opgang komt naar het pretpark. Van der Most stelt dat ze geen angst hoeven te hebben. ‘Ze moeten eens met de buren van Speelstad Oranje praten. Ik heb daar nul klachten gehad’, aldus Van der Most, doelend op zijn pretpark in Drenthe.

Van der Most laat weten dat er nog geen contracten zijn getekend. Wel is hij goed bekend met de burgemeester van Dronten, Aat de Jong. Van der Most kent De Jong toen die burgemeester was van Nieuwleusen, de gemeente waarin Van der Most destijds een watertoren ombouwde tot het bekende horecabedrijf De Koperen Hoogte.

Zie ook:

Verwarring over interesse Van der Most (dec, 2006)

Reageer op dit artikel