nieuws

van der valk cuijk gaat uitbreiden

Horeca

Na de zomervakantie wordt gestart met de uitbreiding van Van der Valk Hotel Cuijk. Er wordt een nieuwe hotelvleugel gerealiseerd, waardoor de capaciteit toeneemt van 76 naar 150 hotelkamers. Verder komt er een Health Care Centrum met een oppervlakte van 400 m², waar onder andere een fitness ruimte en een beautysalon in gehuisvest worden.

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het uitbreiden van de banqueting mogelijkheden. De uitbreiding omvat twee nieuwe board rooms en er worden luxe koffiemachines en bronwatervoorzieningen geplaatst in de zalen. Momenteel beschikt het hotel over 10 zalen met een totale capaciteit voor 500 personen.

Door de uitbreidingen zal Van der Valk Hotel Cuijk nog beter in staat zijn de zakelijke markt te bedienen.

Reageer op dit artikel