nieuws

Van der Valk stuit per toeval op oliebron

Horeca

Gerrit van der Valk kocht ooit een stuk grond in de Verenigde Staten om er een hotel en Hollandse molens te bouwen. Van dat plan is vooralsnog niets gekomen. Naar nu blijkt zit er olie in de bodem van het aangekochte stuk grond.

Van der Valk stuit per toeval op oliebron

De 79-jarige peetvader van de succesvolle horecaketen meldt de oliebron in een interview in De Telegraaf. Lang geleden kocht hij in de staat Ohio wat hectare grond. Bedoeld om eer een hotel en Hollandse molen te bouwen.

Onlangs kreeg Van der Valk het bericht dat er onder de bodem olie is gevonden. Daarna kreeg Van der Valk meerdere aanbiedingen om zijn grond te verkopen. ‘Ze bieden me nu tien procent van de opbrengst, maar dat vind ik een beetje kort’, aldus Van der Valk vanuit zijn villa in het Zuid-Spaanse Marbella waar hij noodgedwongen moet verblijven vanwege gezondheidsproblemen.

Recente berichten over Van der Valk

Reageer op dit artikel