nieuws

Van Eeghem catert Koninklijk Huis

Horeca

Restaurateur annex cateraar Leo van Eeghem van de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven serveert regelmatig de vliegtuigmaaltijden van het Koninklijk Huis. Dat verklapt het Stan Huygens Journaal.

Van Eeghem catert Koninklijk Huis

Het cateringbedrijf van De Karpendonkse Hoeve levert vliegtuigmaaltijden voor onder andere Solid Air, Transavia en de luchtmacht. Het gaat hierbij om vluchten van Eindhoven Airport. Solid Air is een privé-jetmaatschappij van directeur Huub van den Hout.

Het bedrijf startte drie jaar geleden en maakt een vliegende start. Alleen de keuken aan boord zorgde voor enige tegenspoed. De aanvraag ervan duurde door bureaucratische molens erg lang en tot overmaat van ramp moest de beoogde Belgische luchtvaartkok Guy Weyts afhaken vanwege een hartoperatie. Hij is vervangen door zijn landgenoot Joeri Huybs, een collega van de Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Reageer op dit artikel