nieuws

Veelzijdige horeca in hoogste woontoren

Horeca

De hoogste woontoren van ons land, Montevideo in Rotterdam, biedt een veelzijdig aanbod aan horecabedrijven. Nagenoeg alle horecaruimte op de begane grond van de 152 meter hoge woontoren is verhuurd.

Veelzijdige horeca in hoogste woontoren

Dat meldt Henk Sluiter van makelaarskantoor van Adhoc Horecamakelaars in Gouda. ‘Op dit moment is Brasserie Odyssee al geopend. Binnenkort komen daar Japans restaurant Ono, de vijftiende zaak van Humphrey’s, grillrestaurant Brasil Brasil, een Aziatische loungezaak en koffiebar Het Heilige Boontje bij. Over de laatste 140 vierkante meter zijn we nog in gesprek’, aldus Sluiter.

Montevideo is 19 december geopend door burgemeester Ivo Opstelten van Rotterdam. De wolkenkrabber staat op de Kop van Zuid naast het befaamde Hotel New York. Het 152 meter hoge gebouw bevat 124 koop- en 68 huurappartementen, 6000 vierkante meter kantoorruimte en 1800 vierkante meter voor horeca-activiteiten.

Het gebouw is ontwikkeld door ING Real Estate en is volgens de ontwikkelaar trendsettend op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Kopers en huurders kunnen gebruik maken van een boodschappendienst, een schoonmaakdienst en catering. Daarnaast hebben ze een eigen gezondheidsclub met een zwembad, een sauna en fitnessruimte.

Reageer op dit artikel