nieuws

Veneca Award naar minister Brinkhorst

Horeca

In de Rotterdamse Laurenskerk vond begin deze maand het jaarlijkse Veneca Galadiner plaats.

Veneca Award naar minister Brinkhorst

Onder het motto ‘Klassiekers in de kerk’ hadden de dertien Veneca-leden traditiegetrouw vele kopstukken uitgenodigd uit de wereld van politiek, werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijs en horeca, opdrachtgevers en andere organisaties. Even traditiegetrouw was de uitreiking van de Veneca Award aan een persoon die in de ogen van de Veneca een bijzondere rol heeft gespeeld voor de cateringbranche. De award ging dit keer naar minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, voor zijn bijdrage aan de voedselveiligheid. Eerdere ontvangers van de Veneca Award zijn onder meer Ruud Lubbers, Cees van der Hoeven, Robin Linschoten en Yvonne van Rooy.

Reageer op dit artikel