nieuws

Verantwoord frituren in vloeibaar vet

Horeca

Gouda’s Glorie frituurvet rood is nu ook in een vloeibare variant verkrijgbaar voor horecaondernemingen. Deze vloeibare variant heeft de bekende Gouda’s Glorie kwaliteit. Met één procent transvet en meer dan 76 procent onverzadigd vet, voldoet dit product aan de geldende richtlijnen. Frituurvet rood is verkrijgbaar in de handige bag in box verpakking, waardoor weinig opslag […]

Gouda’s Glorie frituurvet rood is nu ook in een vloeibare variant verkrijgbaar voor horecaondernemingen. Deze vloeibare variant heeft de bekende Gouda’s Glorie kwaliteit. Met één procent transvet en meer dan 76 procent onverzadigd vet, voldoet dit product aan de geldende richtlijnen. Frituurvet rood is verkrijgbaar in de handige bag in box verpakking, waardoor weinig opslag ruimte nodig is.

Gouda’s Glorie frituurvet rood is nu ook in een vloeibare variant verkrijgbaar voor horecaondernemingen. Deze vloeibare variant heeft de bekende Gouda’s Glorie kwaliteit. Met één procent transvet en meer dan 76 procent onverzadigd vet, voldoet dit product aan de geldende richtlijnen. Frituurvet rood is verkrijgbaar in de handige bag in box verpakking, waardoor weinig opslag ruimte nodig is.

Voor horecaondernemers is er een speciale introductie aanbieding; vijf plus een. Via onderstaand gratis telefoonnummer is deze aanbieding is te bestellen.

Informatie: Van Dijk Food Products, Lopik, tel. 0800 – 0224522 of www.vandijkfoodservice.nl.

Voor horecaondernemers is er een speciale introductie aanbieding; vijf plus een. Via onderstaand gratis telefoonnummer is deze aanbieding is te bestellen.

Informatie: Van Dijk Food Products, Lopik, tel. 0800 – 0224522 of www.vandijkfoodservice.nl.

Reageer op dit artikel