nieuws

Verantwoord tussendoortje

Horeca

Johma introduceert de Lunch Salade, een voedzaam kant-en-klaar saladegerechtje, compleet met garnering. De salade is bedoeld als verantwoord onderdeel van de lunch of als hartig tussendoortje op het werk, onderweg of thuis. De Johma Lunch Salade is verkrijgbaar in drie varianten: de Toscaanse Pastasalade met tonijn, de Noorse Aardappelsalade met zalm en de Napolitaanse Pasta-Kipsalade. […]

Johma introduceert de Lunch Salade, een voedzaam kant-en-klaar saladegerechtje, compleet met garnering. De salade is bedoeld als verantwoord onderdeel van de lunch of als hartig tussendoortje op het werk, onderweg of thuis. De Johma Lunch Salade is verkrijgbaar in drie varianten: de Toscaanse Pastasalade met tonijn, de Noorse Aardappelsalade met zalm en de Napolitaanse Pasta-Kipsalade. De saladeschaaltjes met een inhoud van 150 gram worden per zes stuks in een tray verpakt. De Johma Lunch Salades zijn vanaf week achttien verkrijgbaar.

Voor meer informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00.

Reageer op dit artikel