nieuws

Verdwijnen horeca onthooft biljartsport

Horeca

Door de sluiting van biljartcentrum Imperator is de biljartsport in Rotterdam bijna onthoofd. De accommodatie, met veel horeca-activiteiten, was de enige kurk waarop de georganiseerde biljartsport in de Maasstad nog dreef.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De sluiting betekent dat tien biljartverenigingen hun heil elders moeten zoeken. Imperator wil de horecameters voor andere doeleinden gebruiken. Welke doeleinden dat zijn, is vooralsnog niet bekend.

De getroffen biljarters balen van het besluit. ‘Het seizoen is net begonnen. Alle wedstrijden en kampioenschappen zijn uitgezet. Er zijn in Rotterdam niet meer zoveel grote accommodaties over, om deze wedstrijden over te hevelen. Het is gewoon een ramp’, aldus een biljartbestuurslid van het district Rotterdam in het AD.

Reageer op dit artikel