nieuws

Vernieuwde curry ketchup

Horeca

De receptuur van curry ketchup van Remia is vernieuwd. ‘Een uitgebreide markttest heeft bewezen dat de Remia curry ketchup de nieuwe standaard is voor de echte curry liefhebber’, aldus de sauzenfabrikant. De receptuur van curry ketchup van Remia is vernieuwd. ‘Een uitgebreide markttest heeft bewezen dat de Remia curry ketchup de nieuwe standaard is voor […]

De receptuur van curry ketchup van Remia is vernieuwd. ‘Een uitgebreide markttest heeft bewezen dat de Remia curry ketchup de nieuwe standaard is voor de echte curry liefhebber’, aldus de sauzenfabrikant.

De receptuur van curry ketchup van Remia is vernieuwd. ‘Een uitgebreide markttest heeft bewezen dat de Remia curry ketchup de nieuwe standaard is voor de echte curry liefhebber’, aldus de sauzenfabrikant.

De vernieuwde curry ketchup is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen;10 milliliter sachets, een tube van 750 milliliter, een jerrycan van vijf en 10 liter en bag-in-box zakken van twee en een halve liter en zeven en een halve liter.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Verkoop Horeca en Grootverbruik tel. 0900 – 23573642 (0900 – Bel Remia) of horeca@remia.nl.

De vernieuwde curry ketchup is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen;10 milliliter sachets, een tube van 750 milliliter, een jerrycan van vijf en 10 liter en bag-in-box zakken van twee en een halve liter en zeven en een halve liter.

Informatie: Remia, Den Dolder, afdeling Verkoop Horeca en Grootverbruik tel. 0900 – 23573642 (0900 – Bel Remia) of horeca@remia.nl.

Reageer op dit artikel