nieuws

Vers verpakt Texels lamsvlees

Horeca

TopQuisine heet de nieuwe productlijn voor de horecagroothandel van Anton Bal, grossier in vers vlees. Specialiteiten zijn met name echt Texels lam en kalfsvlees van de dikbil. ‘Ook in runder- en geitenvlees kiezen we consequent voor de fijnste kwaliteit. Altijd vers geleverd, tegen een uiterst concurrerende prijs’, aldus de vleesgrossier. Alle artikelen zijn verpakt in […]

TopQuisine heet de nieuwe productlijn voor de horecagroothandel van Anton Bal, grossier in vers vlees. Specialiteiten zijn met name echt Texels lam en kalfsvlees van de dikbil. ‘Ook in runder- en geitenvlees kiezen we consequent voor de fijnste kwaliteit. Altijd vers geleverd, tegen een uiterst concurrerende prijs’, aldus de vleesgrossier.

Alle artikelen zijn verpakt in gastronormverpakkingen. In de eigen slachterij wordt het lams- en geitenvlees halal geslacht, maar ook andere vleessoorten, zodat alle doelgroepen te bedienen zijn. Horecaondernemers die de kwaliteit van het vlees en verpakking zelf willen beoordelen, kunnen hiervoor een afspraak maken.
Informatie: Anton Bal Vleesgrossier, Oss, tel. (0412) 62 85 79 of anton_bal@hotmail.com.

Reageer op dit artikel