nieuws

‘Vibes

Horeca

Na Puschkins flavored vodka’s introduceert Interspirits een nieuwe premix: Puschkin Vibe. Deze interpretatie van ‘ready to drink’ is er in drie verschilende smaken: Red Vibe (perzik, orange, kersen en Puschkin Red Vodka), Black Vibe (bosbessen, rode en zwarte bessen, Puschkin Black Vodka) en Yellow Vibe (veel lemon en Puschkin TimeWarp). Het merk moet een hip […]

Na Puschkins flavored vodka’s introduceert Interspirits een nieuwe premix: Puschkin Vibe. Deze interpretatie van ‘ready to drink’ is er in drie verschilende smaken: Red Vibe (perzik, orange, kersen en Puschkin Red Vodka), Black Vibe (bosbessen, rode en zwarte bessen, Puschkin Black Vodka) en Yellow Vibe (veel lemon en Puschkin TimeWarp).

Het merk moet een hip en funky imago uitstralen. Het thema van de promotiecampagne is ‘Dare to Vibe’. Rode draad is de ‘vibe’, ofwel de kick die het geeft om spannende of uitdagende dingen te doen, waarbij iedereen mee kan kijken.
Voor informatie: Interspirits, Etten-Leur. Tel. (076) 502 51 74.

Reageer op dit artikel