nieuws

VIC vertegenwoordigt FNV-Horeca adviseurs

Horeca

Het VIC heeft sinds 9 december een eigen gezicht gekregen. Het open en energieke animatiefiguur ‘VIC’ moet de adviseurs van de FNV Horeca-afdeling verpersoonlijken. Met de introductie van dit karakter verwacht FNV Horeca het horecapersoneel nog beter aan te spreken.

VIC vertegenwoordigt FNV-Horeca adviseurs

Werknemers in de horeca, zowel leden als niet-leden, kunnen met vragen over hun werk en inkomen sinds jaar en dag terecht bij het Voorlichting- en Informatiecentrum (VIC) van FNV Horeca, de grootste vakbond in de horeca. ‘VIC’ moet het informatiecentrum een gezicht geven.

Vraagtvic.nl

Gelijk met het animatiefiguur ‘VIC’ lanceert FNV Horeca de website vraagtvic.nl waar ‘VIC’ zijn kennis online tentoonspreidt. ‘VIC’ is uitstekend op de hoogte van het nieuws en wijst bezoekers op bestaande informatiebronnen en aanbiedingen, zowel op de eigen als op andere websites. FNV Horeca stelt: ‘VIC is met recht je beste vriend in de horeca’

Prijsvraag

Om de website www.vraagtvic.nl bekendheid te geven organiseert FNV Horeca de prijsvraag ‘wie is jouw beste vriend in de horeca?’ Werknemers in de horeca kunnen zichzelf en hun beste vriend aanmelden via www.indehoreca.nl/vraagtvic. De winnaars maken kans op een culinair weekend.

Reageer op dit artikel