nieuws

Videocamera

Horeca

Kenmerkend voor de apparatuur is dat deze een horecabedrijf, parkeerplaats of terrein vanaf grote afstand kan controleren. De eigenaar of manager van de zaak kan via internet op het systeem van overal ter wereld kijken of een en ander goed verloopt in z’n zaak. De beelden, opgeslagen in een digitale database, kunnen gedurende langere tijd […]

Videocamera

Kenmerkend voor de apparatuur is dat deze een horecabedrijf, parkeerplaats of terrein vanaf grote afstand kan controleren. De eigenaar of manager van de zaak kan via internet op het systeem van overal ter wereld kijken of een en ander goed verloopt in z’n zaak.

De beelden, opgeslagen in een digitale database, kunnen gedurende langere tijd bewaard worden en zijn gemakkelijk terug te zoeken. Buiten de openingstijden kan de installatie fungeren als inbraakalarm en is te koppelen aan een particuliere alarmmeldcentrale. Door eenvoudige aanpassingen kan zij ook elektrische apparatuur op afstand bedienen, zoals het sluiten van de rolluiken van het pand.

Tot slot kan de installatie streaming beelden naar de website van het horecabedrijf sturen, zodat gasten via internet kunnen zien of het er druk of gezellig is.‘Horecabedrijven hoeven hun alarminstallatie met analoge camera niet meteen bij het grofvuil te zetten’, zeggen Sebregts en Bergmans. ‘Met een simpel kastje zijn deze systemen digitaal te maken.’

Voor informatie: Secured by Web, Berkel-Enschot. Tel. (013) 594 23 90. www.securedbyweb.nl.

Reageer op dit artikel