nieuws

Vier miljard tv-kijkers luisteren naar DJ Tiësto

Horeca

Vier miljoen tv-kijkers in Nederland. Vier miljard wereldwijd. DJ Tiësto beleefde vrijdagavond tijdens de opening van de Olympische Spelen in Athene zijn eigen Olympische droom. De plaatjesdraaier uit Breda begeleidde atleten en bobo’s van de 202 deelnemende landen tijdens de openingsceremonie van het grootste sportevenement ter wereld.

Vier miljard tv-kijkers luisteren naar DJ Tiësto

Ruim twee uur lang duurde de binnenkomst van de deelnemers in het stadion. Gedurende die tijd mixte DJ Tiësto moderne dansdeuntjes aan elkaar tot één swingend geheel. Tussen de binnenwandelde atleten door verscheen de ‘mastermixer’ enkele malen prominent in beeld, al draaiend in het afgevulde stadion. Tiësto bereikte vier miljard televisiekijkers met zijn in horecabedrijven groot geworden muzikale composities.

Reageer op dit artikel