nieuws

Vlekkeloos doseren van sauzen

Horeca

Remia verbeterde de horeca tubes voor sauzen met een anti-knoeidop. In een handomdraai de gevraagde sauzen serveren, lukt nu zonder morsen . De anti-knoeidop bevordert niet alleen hygiënisch werken, het vergemakkelijkt bovendien het doseren van de sauzen. De Remia horeca tubes zijn voortaan knijpklaar en de etiketten zijn ook leesbaar als ze op hun kop […]

Remia verbeterde de horeca tubes voor sauzen met een anti-knoeidop. In een handomdraai de gevraagde sauzen serveren, lukt nu zonder morsen

. De anti-knoeidop bevordert niet alleen hygiënisch werken, het vergemakkelijkt bovendien het doseren van de sauzen. De Remia horeca tubes zijn voortaan knijpklaar en de etiketten zijn ook leesbaar als ze op hun kop staan.

Informatie: Remia, Den Dolder, tel. (030) 2297898 of www.remia.nl

Reageer op dit artikel