nieuws

VME digitale Mediaplayer

Horeca

Tijdens de Horecava zijn er in de stand van Vision Music Europe ‘live’ demonstaties van de VME digitale Mediaplayer te zien. Deze in eigen huis ontwikkelde en betaalbare in-house TV maakt het horecaondernemers mogelijk af te stemmen op hun specifieke doelgroep of specifieke klanten met entertainment en marketingmaatwerk. Bijvoorbeeld commercials, aankondigingen, productinformatie in de vorm […]

Tijdens de Horecava zijn er in de stand van Vision Music Europe ‘live’ demonstaties van de VME digitale Mediaplayer te zien. Deze in eigen huis ontwikkelde en betaalbare in-house TV maakt het horecaondernemers mogelijk af te stemmen op hun specifieke doelgroep of specifieke klanten met entertainment en marketingmaatwerk.

Bijvoorbeeld commercials, aankondigingen, productinformatie in de vorm van slide shows, (bedrijfs) presentaties en de tickertape lichtkrant die onder in beeld lopen met speciale informatie. ‘De kracht van Vision Music Europe zit met name in het professionele videobestand. Er is keuze uit ruim 25.000 videoclips uit de jaren 50 tot de laatste urban music trends van vandaag’, aldus de exposant.

VISION MUSIC EUROPE B.V. / 01.416 (Horecava 2005)
Amsterdam
(020) 492 33 62
info@visionmusic.nl
www.visionmusic.nl

Reageer op dit artikel