nieuws

Voldoende bungalows in Nederland

Horeca

Er zijn meer dan voldoende bungalowparken in Nederland. Nog meer bijbouwen is onnodig, is de mening van Center Parcs-directeur Robert Visser. De Vereniging van Recreatieondernemers Nederland onderschrijft het standpunt.

Voldoende bungalows in Nederland

De Center Parcs-directeur, verantwoordelijk voor Nederland, België en Duitsland, meldt in de Telegraaf dat ‘in Nederland niets wordt bijgebouwd zolang hij er de baas is’.

Naast de drie grote spelers Center Parcs, Landal GreenParks en Roompot zijn er veel kleine concurrenten. Volgens Visser vaak particulieren die een huisje bezitten, elkaar opzoeken, een Vereniging van Eigenaren oprichten en de huisjes online verhuren.

Recron bevestigt in het artikel het gevoel dat Nederland aan het maximum zit. De vereniging meldt dat het aantal overnachtingen in bungalows zich nog positief ontwikkelt, maar dat er ook huisjes leeg staan.

Reageer op dit artikel