nieuws

Voorjaar op tafel

Horeca

In het voorjaar voeren de pasteltinten de boventoon en in de zomer vrolijke kleuren. Ook is er een speciale tafelaankleding voor de paasdagen. Verder zijn er sfeervolle landenthema’s als Afrikaans, Oosters en mediterraan in de nieuwe collectie opgenomen. Alle dessins zijn te combineren met de producten uit het uni-assortiment. Voor meer informatie: Duni, Breda (076) […]

Voorjaar op tafel

In het voorjaar voeren de pasteltinten de boventoon en in de zomer vrolijke kleuren. Ook is er een speciale tafelaankleding voor de paasdagen. Verder zijn er sfeervolle landenthema’s als Afrikaans, Oosters en mediterraan in de nieuwe collectie opgenomen. Alle dessins zijn te combineren met de producten uit het uni-assortiment. Voor meer informatie: Duni, Breda (076) 54 32 345.

Reageer op dit artikel