nieuws

Vreemde verschijnselen in The Amsterdam Dungeon

Horeca

Wat is er aan de hand in The Amsterdam Dungeon? Een Dungeon actrice en een aantal bezoekers kwamen lijkbleek de Dungeon uit na een 80 minuten tour. Het eerste uur leek er niets aan de hand. Het gezelschap had de ruimtes zoals ‘Torture’, ‘VOC’ en de ‘Bloedraad’ goed doorstaan. Wel was de groep een vreemde oudere man opgevallen.

Daarna ging de hele groep door het spiegellabyrint naar de uitgang. In de peststraat beland was de vreemde oude man verdwenen. ‘Het was een vreemde gewaarwording’, aldus een van de bezoekers. ‘De man was lijkbleek en stond vreemd te kijken naar de mensen in de groep voordat we het labyrint ingingen en daarna was hij verdwenen,’ vertelt de actrice van The Amsterdam Dungeon. De gehele Dungeon is binnenste buiten gekeerd op zoek naar de oude vreemde man, maar hij was nergens te bekennen.

De bezoekers kwamen oprecht lijkbleek The Amsterdam Dungeon uit en waren er heilig van overtuigd dat ze hier met een vreemd verschijnsel te maken hadden gehad. Ook de actrice hebben ze bij de Dungeon tot kalmeren moeten brengen.’Door de acteurs en actrices in de Dungeon zijn wel vaker verschijnselen gezien, maar nog nooit door de bezoekers zelf,’ zegt manager van The Amsterdam Dungeon, Wybo Wijnbergen. Zouden we hier inderdaad te maken hebben met een spookverhaal? Het is niet te hopen dat dit bezoekers afschrikt om een bezoek te brengen aan The Dungeon.

Reageer op dit artikel