nieuws

Vrouw dood aangetroffen in muurkast van hotel

Horeca

Een Duitse vrouw werd zondag dood aangetroffen in de muurkast van een hotel in het Griekse Larissa. De politie zoekt haar Duitse echtgenoot met wie ze samen met hun dochter in het hotel logeerde. Dat werd uit bronnen bij de politie vernomen.

De eerste resultaten van de autopsie, die zondagavond werd uitgevoerd, wijten het overlijden aan een verstikking, zonder tekenen van geweld. Maar de speurders wachten het resultaat van een toxicologisch onderzoek af om meer te weten, verduidelijkte dezelfde bron.

Nog volgens dezelfde bron verbleef het slachtoffer sinds ongeveer een maand in het hotel. Ze was tijdens het verblijf vergezeld van haar man en het 2-jarige dochtertje van het koppel.

De 43-jarige man, van wie de identiteit nog niet is vrijgegeven, en het kind worden gezocht door de politie. De man en het kind werden zaterdag voor het laatst gezien door de directie van het hotel. Het hotelpersoneel ontdekte het lijk omdat ze gealarmeerd werden door een verdachte geur.

Reageer op dit artikel