nieuws

Vruchtenpuree

Horeca

Naast haar importassortiment ingevroren vriesvers fruit van Fruit Life, produceert Van Es Foods nu zelf ook diepgevroren vruchtenpurees van dit merk. Deze purees, die geen warmtebehandeling hebben ondergaan, worden naar eigen zeggen gemaakt met een minimaal verlies aan smaak, kleur en aroma. Ook de vitaminen blijven behouden. De producten hebben een samenstelling van 90 procent […]

Naast haar importassortiment ingevroren vriesvers fruit van Fruit Life, produceert Van Es Foods nu zelf ook diepgevroren vruchtenpurees van dit merk. Deze purees, die geen warmtebehandeling hebben ondergaan, worden naar eigen zeggen gemaakt met een minimaal verlies aan smaak, kleur en aroma. Ook de vitaminen blijven behouden. De producten hebben een samenstelling van 90 procent fruit en 10 procent kristalsuiker. Conserveringsmiddelen worden niet gebruikt.Een greep uit het assortiment, dat uit 19 artikelen bestaat: puree van aardbeien, bosbessen, frambozen, mango’s, kiwi’s, papaya’s, perziken, morellen, meloenen en vijgen.
Fruit Life presenteert al haar vruchtenpurees in een doorzichtige, hersluitbare en onbreekbare plastic bak van 1 kg. Na gebruik kan de bak weer gesloten teruggezet worden in het vriesvak. De houdbaarheid is twee jaar.
Volgens Van Es zijn de fruitpurees ook ideaal voor instellingen. De firma levert het product aan horecagroothandels en rechtstreeks aan horecabedrijven.

Voor informatie: Van Es Foods, Babberich. Tel. (0316) 24 85 10.

Reageer op dit artikel